Новини

SunShine подготви своя кандидат за IELTS изпита на 22.08 успешно и спомогна за реализирането на неговите мечтите.

Следучилищна занималня от 18 септември

 ПОЛУДНЕВНА СЛЕДУЧИЛИЩНА ЗАНИМАЛНЯ в нашата слънчева работилничка За ученици от 1ви до 4ти клас          Заповядайте при нас малки ученолюбивковчета, за да:  Напишем заедно всички домашни; Да попълним пропуснати знания по учебния материал;  За почивка да поиграем на различни образователни и забавни бордови игри; В Допълнение:  За още по-ученолюбивите ученици, предлагаме да…
Прочети още

Кандидатът ни за ниво С1 на Кеймбридж положи изпита през юли и се справи отлично и получи своя сертификат.

SunShine участвува в наскоро завършилата Конференция на Асоциацията на българските училища в чужбина (АБУЧ). С радост съобщаваме, че Боянка Иванова бе преизбрана в Управителния съвет.

1 юни

🎉🤗🎉Честит празник на всички малки и големи деца! Днес всеки има право да се чувства дете и всеки трябва да уважава „титлата“ дете! Бъдете по детски щастливи, вярващи в приказки красиви и обичащи хубавите приключения!

Честит празник – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност!

SunShine празнува Международния ден на майчиния език, отбелязвайки важната му роля в опазването на културата и идентичността на всеки човек.

Видео

SunShine празнува с всички българи Деня на народните будители!