Събития студио

Събития

Началото на работата ни с новите групи бе много окуражаващо. За нас е чест да работим с курсисти, които имат мотивация и са активни участници в процеса на обучение.

5 март 2020: От 4 март започнахме нови групи за нива А1 и В1 английски като се приготвяме за изпитите по английски организирани от Кеймбридж чрез Британски Съвет, София. Студиото ще се занимава с нови групи по испански, немски, италиански и руски.

16 март, 2020: Ние вярваме в бъдещето на страната си и народа ни. В трудни дни като тези се проявява скритият героизъм на хората. Имаме ограничения, но не спираме да се обогатяваме. Обучението е в ефир. Използваме няколко онлайн платформи. Групите с възрастни продължават работа от разстояние.

16 април, 2020: Напредваме в онлайн обучението и сме очаровани от умението на възрастните курсисти да се справят с технически предизвикателства. От края на април ще започнем да събираме нови онлайн групи.

20 април, 2020: Според желанията на нашите родители отложихме участието в Кеймбридж изпитите на нашите ученици. Ще се включим в изпитни нива през есента.

10 май, 2020: Започваме нова група за А2 ниво по английски. Благодарим на всички колеги, които успешно се включиха в предходната група. Надяваме се уменията, които натрупахте да ви помогнат да продължите да се справяте по-добре с вашите задължения в работата ви и в личния ви живот.

Радваме се да обявим, че групата А2, която премина в онлайн обучение, успешно завърши нивото си. Всички курсисти се справиха с езиковите изисквания и успяха да преминат на следващото ниво.

Очакваме следващото В1 ниво да започне от началото на юли.